Известие

Collapse
No announcement yet.

Предна лява врата не се отваря отвън

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    не си ли се сетил да отваряш задната и после предната отвътре бе?
    На един истински алфист никога не му минава през ума да отваря задната врата. Само предната или багажника, за да извади въжето за теглене.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      не си ли се сетил да отваряш задната и после предната отвътре бе?
      Сетих се аз, ма едно, че е уекинко неудобно, друго, че като поразръчках механизма в неделя, вече и отвътре не се отваря
      П.С. Две ръчички Бог ми даде да си ги завра otzade...
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

охххх, кажи коя вечер ще минеш край мен в лозенец и докато пием по една бира ще я оправим.
        уффф забравих че ти не пиеш бира като си с колата. нищо де, ще гледаш ))
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Абе аз имам подобен проблем. Колата е отключена и като се опитам да отворя шофьорската врата - не става. Пробвам втори път и се отваря нормално. Чудя се дали има някакъв проблем или просто така си прави????

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
            охххх, кажи коя вечер ще минеш край мен в лозенец и докато пием по една бира ще я оправим.
            уффф забравих че ти не пиеш бира като си с колата. нищо де, ще гледаш ))
            Ми четвъртък примерно мога да мина. Дано я оправим, много бира ще изпиеш. Па за мене не бери грижа, колата неведнъж е спала в лозенец по такива причини.
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Първоначално публикувано от majuna84 Покажи съобщение
              Абе аз имам подобен проблем. Колата е отключена и като се опитам да отворя шофьорската врата - не става. Пробвам втори път и се отваря нормално. Чудя се дали има някакъв проблем или просто така си прави????
              Проблемът ти вероятно е сходен с моя - и при мен отначало отказваше отвреме навреме, докато накрая не спря съвсем. Затова можеш да взимаш мерки отсега - профилактиката е за предпочитане пред лечението.

Comment

Преди няколко дена и аз направих тази профилактика(огъване на металните палци и смазване на механизмите) на 4-те врати.Ефекта е огромен.Вратите се отварят без грам усилие.
                Alfa Romeo 155 2.5TD 11.96

Comment

Koolio, утре в 11 часа съм на бръснар в студ град зад зала Христо Ботев - звънни ако искаш да направим едно кафе с изолирбанд и клещи Май предпочитам да е към 11.30, а не преди 100, чееееее... нещо не мога да се наспя напоследък:-/

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                  Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Благодаря ти, Ники, обаче с колегата Фиоре от вчера сме се захванали с проблема и днес се надявам да стигнем до успешен край. Иначе кафето ще го направим, макар и без клещи и изолирбанд.

Comment

моята ми я изляха от алуминий.после си я лъснах със шлайфа,пробих си дупчиците(работа за 1 час)боядисах я и монтаж.дръжката ми излезна 2 кила ракия
                      ALFA ROMEO 155 1.7 TS 94г.

Comment

аз давам 40 лв които ми оправи този проблем

аз давам 40 лв които ми оправи този проблем

Comment

Първоначално публикувано от go4ko Покажи съобщение
                          моята ми я изляха от алуминий.после си я лъснах със шлайфа,пробих си дупчиците(работа за 1 час)боядисах я и монтаж.дръжката ми излезна 2 кила ракия
                          Далече е тоя матричар....
                          Що не хванете едно производство...!?
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Моята наскоро се счупи.59лв ми струваше.

Comment

Working...
                            X